Grupp: Huvudforum

Rubelregns kladdark för swing trading i omx

0
Ogilla!
31
Gilla!
2015-09-15 10:27:20
Ladda ned

Hej tänker inte utge mig för att kunna något eller vara bra på detta. Det är inte heller tänkt att någon ska följa detta som jag skriver inte heller har jag gjort någon större förmögenhet efter mer än 15 års trading i optioner warranter certifikat aktier eller fonder.

Jag skriver detta för att kunna gå tillbaka och se mina tankar och förbättra min egen trading, varför på ag då och inte på ett a4 ark eller Word. Jo för att jag gillar ag och genom att skriva mina tankar kanske någon lär sig något och kanske får jag bra feedback.

Så i detta nu tänker jag så här om omx 30

1450 ser ut att vara en ideal nivå att vobbla runt fram tills att FED ev höjer sin ränta i veckan med 0,25 för första gången på väldigt länge.

Verkar vara lite för magstarkt att totalhaverera, i min mening gå ned under 1450 mot 1400 blankt före marknaden vet vad som gäller. Såklart kan man tänka på att det kan vara en form av utpressning mot fed att dumpa marknanden men det tror jag fed högaktiningsfullt struntar i om vi ser på det som har sagts.

Om fed höjer, så öppnar jag en flaska vin som är minst 8 år, och marknaden blir besviken, vad gäller nu, räntan ska vara låg det har den ju alltid varit och hur ska det här påverka alla som behöver låg ränta med all belåning, tror tiden mot normalisering kan bli tuff men nödvändig då jag inte tror på detta galenskap som nu utspelar sig framför våra ögon.

Om fed ej höjer så kommer marknaden att vara nervös för en kommande höjning och vara orolig på grund av detta fram till att så senare sker.

Alltså, omx borde inte falla under 1450 ned mot 1400 blankt före fed säger något.

Men Efter borde den rörelse vi nu befinner oss i kunna fortsätta, mot nya bottnar eller mot nia högre höjder. Det vet vi inget om iaf inte jag. Jag bara föjer omx och knner mina begränsningar. Har helt enkelt slutat att gissa med mina pengar och följer index. Funkar bra.

Ja texten kommer inte att redigeras eller blii bättre eller mer informativ, utan det här är som sagt min kladd som alla får se eller titta bort från. Om ni har positiv input som hjälper oss att tjäna pengar så är jag idel öra.

Vänligen

rubelregn

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.